Praktikum sýrařské výroby : určeno [také] studentům odborných škol mlékařských /

V praktické technologické příručce soustředil autor mnohaleté zkušenosti, které získal při výrobě sýrů doma i v zahraničí. Nejprve podává všeobecné informace o výrobě sýrů, v dalších kapitolách se zabývá technologií výroby sýrů zvysokodohřívané a nízkodohřívané sýřeniny, popisuje výrobu měkkých sýrů...

Celý popis

Hlavní autor: Havlíček, Zdeněk, potravinářská výroba - sýrařství
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : SNTL, 1975
Vydání: 1. vyd.
Edice: Řada potravinářské literatury
Fyzický popis: 271, [1] s. ; 8°
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.