Praktikum sýrařské výroby : určeno [také] studentům odborných škol mlékařských /
V praktické technologické příručce soustředil autor mnohaleté zkušenosti, které získal při výrobě sýrů doma i v zahraničí. Nejprve podává všeobecné informace o výrobě sýrů, v dalších kapitolách se zabývá technologií výroby sýrů zvysokodohřívané a nízkodohřívané sýřeniny, popisuje výrobu měkkých sýrů...
Hlavní autor: | Havlíček, Zdeněk, potravinářská výroba - sýrařství |
---|---|
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : SNTL, 1975 |
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Řada potravinářské literatury
|
Fyzický popis: |
271, [1] s. ; 8° |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.