Praktikum sýrařské výroby : určeno [také] studentům odborných škol mlékařských /
V praktické technologické příručce soustředil autor mnohaleté zkušenosti, které získal při výrobě sýrů doma i v zahraničí. Nejprve podává všeobecné informace o výrobě sýrů, v dalších kapitolách se zabývá technologií výroby sýrů zvysokodohřívané a nízkodohřívané sýřeniny, popisuje výrobu měkkých sýrů...
Hlavní autor: | Havlíček, Zdeněk, potravinářská výroba - sýrařství |
---|---|
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : SNTL, 1975 |
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Řada potravinářské literatury
|
Fyzický popis: |
271, [1] s. ; 8° |
![]() |
Shrnutí: |
V praktické technologické příručce soustředil autor mnohaleté zkušenosti, které získal při výrobě sýrů doma i v zahraničí. Nejprve podává všeobecné informace o výrobě sýrů, v dalších kapitolách se zabývá technologií výroby sýrů zvysokodohřívané a nízkodohřívané sýřeniny, popisuje výrobu měkkých sýrů, plísňových, sovětských, bílých a čerstvých sýrů, sýrů s mletou sýřeninou a všímá si také organizace práce v sýrárně. |
---|---|
Popis jednotky: |
Věcný rejstřík S fot. v textu Obálka a vazba: Karel Wick 1200 výt. |
Signatura: | 2-0748.038 |
Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |