Praktikum sýrařské výroby : určeno [také] studentům odborných škol mlékařských /

V praktické technologické příručce soustředil autor mnohaleté zkušenosti, které získal při výrobě sýrů doma i v zahraničí. Nejprve podává všeobecné informace o výrobě sýrů, v dalších kapitolách se zabývá technologií výroby sýrů zvysokodohřívané a nízkodohřívané sýřeniny, popisuje výrobu měkkých sýrů...

Celý popis

Hlavní autor: Havlíček, Zdeněk, potravinářská výroba - sýrařství
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : SNTL, 1975
Vydání: 1. vyd.
Edice: Řada potravinářské literatury
Fyzický popis: 271, [1] s. ; 8°
Knihy
Uloženo v:
Shrnutí: V praktické technologické příručce soustředil autor mnohaleté zkušenosti, které získal při výrobě sýrů doma i v zahraničí. Nejprve podává všeobecné informace o výrobě sýrů, v dalších kapitolách se zabývá technologií výroby sýrů zvysokodohřívané a nízkodohřívané sýřeniny, popisuje výrobu měkkých sýrů, plísňových, sovětských, bílých a čerstvých sýrů, sýrů s mletou sýřeninou a všímá si také organizace práce v sýrárně.
Popis jednotky: Věcný rejstřík
S fot. v textu
Obálka a vazba: Karel Wick
1200 výt.
Signatura: 2-0748.038
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře