Využití pektolytických enzymů při výrobě červeného vína = Use of pectic enzymes during production of red wine : zkrácená verze Ph. D. thesis /

Hlavní autor: Čapounová, Dana
Korporativní autor: Vysoké učení technické v Brně. Ústav chemie a technologie ochrany životního prostředí
Jazyk: Čeština
Vydáno: V Brně : Vysoké učení technické, c2003
Edice: Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. PhD Thesis
Témata:
Fyzický popis: 32 s. : il. ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie a technologie ochrany životního prostředí
Bibliografie: Obsahuje bibliografie
ISBN: 80-214-2410-9
Signatura: 2-1122.375
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře