Využití pektolytických enzymů při výrobě červeného vína = Use of pectic enzymes during production of red wine : zkrácená verze Ph. D. thesis /
| Hlavní autor: | Čapounová, Dana |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoké učení technické v Brně. Ústav chemie a technologie ochrany životního prostředí |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
V Brně : Vysoké učení technické, c2003 |
| Edice: |
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. PhD Thesis |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
32 s. : il. ; 21 cm |
|
| Popis jednotky: |
Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie a technologie ochrany životního prostředí |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografie |
| ISBN: |
80-214-2410-9 |
| Signatura: | 2-1122.375 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 