Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin /

Hlavní autor: Kadlec, Pavel, 1940-2024
Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Další autoři: Melzoch, Karel, 1958-, Voldřich, Michal, 1962-2013
Jazyk: Čeština
Vydáno: Ostrava : Key Publishing, 2009
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Monografie (Key Publishing)
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 536 s. : il. ; 24 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
664 KAD 2-1240.634
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
664 KAD 2-1240.634
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1240.634