Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin /

Hlavní autor: Kadlec, Pavel, 1940-2024
Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Další autoři: Melzoch, Karel, 1958-, Voldřich, Michal, 1962-2013
Jazyk: Čeština
Vydáno: Ostrava : Key Publishing, 2009
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Monografie (Key Publishing)
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 536 s. : il. ; 24 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Bibliografie: Obsahuje bibliografie
ISBN: 978-80-7418-051-4
Signatura: 2-1240.634
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře