Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin /
| Corporate Author: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Other Authors: | Čížková, Helena, 1973-, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa, Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Státní veterinární ústav Praha, Česko. Celně technická laboratoř |
| Language: | Czech |
| Published: |
Ostrava : Key Publishing, 2011 |
| Edition: | Vyd. 1. |
| Subjects: | |
| Online Access: |
Digitalizovaný dokument
|
| Physical Description: |
127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1273.783 | |||
|
Month
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1273.783 |
English
Čeština 