Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin /
| Korporativní autor: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Další autoři: | Čížková, Helena, 1973-, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa, Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Státní veterinární ústav Praha, Česko. Celně technická laboratoř |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Ostrava : Key Publishing, 2011 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1273.783 | ||||
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1273.783 |
English
Čeština 