Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin /

Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Další autoři: Čížková, Helena, 1973-, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa, Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Státní veterinární ústav Praha, Česko. Celně technická laboratoř
Jazyk: Čeština
Vydáno: Ostrava : Key Publishing, 2011
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1273.783
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1273.783