Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin /
Hlavní autor: | Kadlec, Pavel, 1940-2024 |
---|---|
Korporativní autor: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Další autoři: | Melzoch, Karel, 1958-, Voldřich, Michal, 1962-2013 |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Ostrava : Key Publishing, 2012 |
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: |
Monografie (Key Publishing)
|
Témata: | |
Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
Fyzický popis: |
569 s. : il. (některé barev.) ; 24 cm |
Language note: |
Anglické resumé |
Popis jednotky: |
Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografie a rejstřík |
ISBN: |
978-80-7418-145-0 |
Signatura: | 2-1300.265 |
Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |