Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin /
| Hlavní autor: | Kadlec, Pavel, 1940-2024 |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
| Další autoři: | Melzoch, Karel, 1958-, Voldřich, Michal, 1962-2013 |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Ostrava : Key Publishing, 2012 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Edice: |
Monografie (Key Publishing)
|
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
569 s. : il. (některé barev.) ; 24 cm |
| Language note: |
Anglické resumé |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
664 KAD | 2-1300.265 | |||
|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
664 KAD | 2-1300.265 | |||
|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
664 KAD | 2-1300.265 | |||
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1300.265 |
English
Čeština 