Praktikum sýrařské výroby : určeno [také] studentům odborných škol mlékařských /

V praktické technologické příručce soustředil autor mnohaleté zkušenosti, které získal při výrobě sýrů doma i v zahraničí. Nejprve podává všeobecné informace o výrobě sýrů, v dalších kapitolách se zabývá technologií výroby sýrů zvysokodohřívané a nízkodohřívané sýřeniny, popisuje výrobu měkkých sýrů...

Full description

Main Author: Havlíček, Zdeněk, potravinářská výroba - sýrařství
Language: Czech
Published: Praha : SNTL, 1975
Edition: 1. vyd.
Series: Řada potravinářské literatury
Physical Description: 271, [1] s. ; 8°
Book
Saved in:
Summary: V praktické technologické příručce soustředil autor mnohaleté zkušenosti, které získal při výrobě sýrů doma i v zahraničí. Nejprve podává všeobecné informace o výrobě sýrů, v dalších kapitolách se zabývá technologií výroby sýrů zvysokodohřívané a nízkodohřívané sýřeniny, popisuje výrobu měkkých sýrů, plísňových, sovětských, bílých a čerstvých sýrů, sýrů s mletou sýřeninou a všímá si také organizace práce v sýrárně.
Item Description: Věcný rejstřík
S fot. v textu
Obálka a vazba: Karel Wick
1200 výt.
Signatura: 2-0748.038
Odkaz do Alephu: Full view holdings