Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin /

Main Author: Kadlec, Pavel, 1940-2024
Corporate Author: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Other Authors: Melzoch, Karel, 1958-, Voldřich, Michal, 1962-2013
Language: Czech
Published: Ostrava : Key Publishing, 2009
Edition: Vyd. 1.
Series: Monografie (Key Publishing)
Subjects:
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 536 s. : il. ; 24 cm
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
664 KAD 2-1240.634
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
664 KAD 2-1240.634
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
2-1240.634