Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin /
Main Author: | Kadlec, Pavel, 1940-2024 |
---|---|
Corporate Author: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Other Authors: | Melzoch, Karel, 1958-, Voldřich, Michal, 1962-2013 |
Language: | Czech |
Published: |
Ostrava : Key Publishing, 2009 |
Edition: | Vyd. 1. |
Series: |
Monografie (Key Publishing)
|
Subjects: | |
Online Access: |
Digitalizovaný dokument
|
Physical Description: |
536 s. : il. ; 24 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Month
|
On Shelf |
|
Open access / 1st floor
|
664 KAD | 2-1240.634 | ||
Month
|
On Shelf |
|
Open access / 1st floor
|
664 KAD | 2-1240.634 | ||
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1240.634 |