Biotechnologické zpracování vedlejších bílkovinných produktů na želatiny a hydrolyzáty = Biotechnological processing of protein by-products into gelatines and hydrolysates /
Hlavní autor: | Mokrejš, Pavel, 1974- |
---|---|
Korporativní autor: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2020 |
Edice: |
Teze přednášky ke jmenování profesorem = Qualifying lecture for professorship
|
Témata: | |
Fyzický popis: |
42 stran ; 21 cm |
Language note: |
České a anglické resumé |
![]() |
Popis jednotky: |
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Studijní obor: Technologie makromolekulárních látek 90 výtisků |
---|---|
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
ISBN: |
978-80-7454-873-4 |
Signatura: | 2-1443.040 |
Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |