Biotechnologické zpracování vedlejších bílkovinných produktů na želatiny a hydrolyzáty = Biotechnological processing of protein by-products into gelatines and hydrolysates /
Hlavní autor: | Mokrejš, Pavel, 1974- |
---|---|
Korporativní autor: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2020 |
Edice: |
Teze přednášky ke jmenování profesorem = Qualifying lecture for professorship
|
Témata: | |
Fyzický popis: |
42 stran ; 21 cm |
Language note: |
České a anglické resumé |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1443.040 |